Waar is de Carbon Laser Peeling goed voor:

  • Diepte reiniging
  • Huidverjonging
  • Verminderen van Acne
  • Verminderen van fijne lijntjes en rimpeltjes
  • Verminderen van talgproductie
  • Aanmaken van collageen

Wat doet de Carbon Laser Peeling:

De Carbon Laser Peeling laat je huid weer stralen. Je krijgt direct na de eerste behandeling een mooie glow.

Het is een effectieve methode voor het verwijderen van rimpels, grove poriën, acne/littekentjes en het herstellen van een vette huid.

De carbon laser werkt van binnenuit de huid, het stimuleert de aanmaak van collageen om de huid te verstevigen. en fijne lijntjes te verminderen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig:

De Carbon Laser Peeling behandeling voor huidverjonging/huidverbetering geeft al na één keer resultaat. De nieuwe huid ziet er namelijk al meteen vaak gladder, zachter en frisser uit. Het meest optimale resultaat krijg je met een kuurtje van 4-6 behandelingen, afhankelijk van de eisen en de verouderde huid.

Tussen iedere behandeling zit steeds 4 weken.

Het is een veilige en pijnloze behandeling met de Yag Laser speciale Platina Carbon Peeling (medisch koolstof, minerale modder van vulkanische steen en verscheidene natuurlijke plantaardige extracten en kruiden extracties) en Carbonlens. De huid beschadigd niet. Soms is de huid wat rood of kunnen er na een aantal dagen wat bultjes ontstaan omdat de afvalstoffen worden afgevoerd. Veel water drinken na de behandeling is belangrijk om alles snel en goed af te voeren.

Wat te doen na de behandeling:

Het beste resultaat wordt behaald in combinatie met de Hyatoxine crème welke te verkrijgen is bij chreties-colors.
En de huid goed beschermen met factor 50

Wat mag niet na de Carbon Laser Peeling:

Je mag na de behandeling 48 uur niet in de zon of onder de zonnebank en moet minstens een week lang een factor 50 zonnecrème gebruiken.